Suntem prima destinaţie din centrul Sucevei în care oamenii interesanţi şi delicioasă cafea vieneză te aşteaptă în fiecare zi!

Prietenii care ne-au păşit pragul ne fac să ne simţim importanţi pentru că plăcerea lor de a petrece timpul într-un loc special ne face să ne bucurăm şi să-i primim de fiecare dată cu inima deschisă

- din 2010 -

Bizz Cafe este mai mult decât o cafenea cu eleganță, este un concept. Totul a fost gândit pentru confortul sporit al clienţilor noştri.

La baza acestui concept stau patru elemente importante din natură: piatra, lemnul, metalul şi sticla. Aceste elemente aduc armonie şi creează starea şi ambianţa perfectă în care să te simţi relaxat împreună cu familia sau prietenii.

Conceptul Bizz Cafe se coroborează cu conceptul Funky Business, concept ce se reflectă în munca de zi cu zi. Funky Bussines înseamnă că ne iubim preparatele, ne iubim clienţii şi ne iubim colegii. Totul este conceput pe armonie, maximizarea performanțelor şi reflectarea acestora în preparatele numite de noi perfecte.